kasulik lingid: swedbank seb sampopank nordea ilm eestis ja mujal maailmas vene-eesti ja eesti-vene sõnastik online vaata sõiduplaani  


 vene portaali internet - ajakirjad:

afiss online

autoklubi

äri

poliitika

ökonoomika

kultuur

arvamus

ajalugu

kinnisvara

reisimine

welcome

noored

laste jaoks

art

fotoklubi

fortraveller

internet-tv

arvuti

töö

haridus

fotoreportaaz

tervis

êîíüÿê24

animals24

naiste klubi

night people

ole fotomodell

tasuta kuulutused

ärikataloog

àrhitektuur ja disain

pulmakataloog

expert

pulmapidu

shopping

restoran

hotell

kino

tutvumised

reklaam

partnerid

 

 

  Savisaar: Meedia ei kajasta omavalitsuste seisukohti


Tallinna linnapea Edgar Savisaar avaldab oma blogis nördimust selle kohta, kuidas Eesti ajakirjandus järjepidevalt ignoreerib omavalitsuste seisukohti, kajastades samas valitsevate paremerakondade iga sõna kriitikavabalt ja fakte kontrollimata.

Savisaar kirjeldab oma blogis linnavalitsuse pressikonverentsi, kus linn teatas positiivse lisaeelarve vastu võtmisest.

„Teatasime pressikonverentsil uudise selle kohta, kuidas Tallinn teeb positiivse lisaeelarve. Vaikus saalis. Ei mingeid küsimusi. Ometi on samad ajakirjanikud kirjutanud viimase aasta jooksul lugematu arvu lugusid sellest, kuidas Tallinn on vaat et pankroti äärel, kohe-kohe läheb sama teed kui Kreeka. Ning nüüd, mil linn tõestab veelkord, et linna rahanduslik juhtimine pole lihtsalt hea vaid lausa eeskujulik – siis kehitatakse õlgu. Homme räägitakse pankroti-juttu ikka edasi,“ kirjutab Savisaar.

Teisena toob linnapea näiteks hiljutise Eesti Linnade Liidu müügi- ja paadimaksuteemalise pressikonverentsi.

„Mulle räägiti, et Eesti linnade liidu hiljutisele müügi- ja paadimaksuteemalisele pressikonverentsile ei viitsinud end ükski tõsine ajakirjanik kohale vedada. Kas tõesti teemaga tegelevaid „uurivaid ajakirjanikke“ ei huvita karvavõrdki, mida arvab asjast Eesti üks suuremaid omavalitsuste esindusorganisatsioone?“ imestab Savisaar

Savisaar juhtis tähelepanu, et Linnade Liit avaldas seisukoha, et riigist on ääretult kohatu müügi- ja paadimaksu kaotama minna, et see on hoobiks omavalitsuste finantsanatoomiale ning et Eesti maksupoliitika on võrreldes Euroopaga lootusetult ületsentraliseeritud.

„Pikuti ja laiuti on kajastatud iga viimast kui paremerakondade seisukohta nendes küsimustes, aga mitte omavalitsuste omi. Tegelikult olukorrale vaadatakse läbi sõrmede ja faktidest ei tehta lihtsalt välja,“ leiab linnapea.

Savisaar küsib oma blogis, mis võimalusi on sellises olukorras omavalitsustel veel, peale selle, et püüda nii palju kui võimalik seista ise hea selle eest, et omavalitsuste elanikud saaksid adekvaatset, moonutamata ja parteipoliitilise värvinguta teavet omavalitsustes toimuva kohta?

„Ilmselgelt ei ole õukonnameedial huvi selle asja eest hea seista. Järelikult peame asja endi kätte võtma ja ära tegema,“ ütleb Savisaar.

 

Uudised Vene Portaalis

 

 

Saatke oma uudis Vene Portaalile:  info@veneportaal.ee  

 


     
     
 

 
     
     
 

 
     

Kõikides küsimustest pöörduda E-maile: info@veneportaal.ee voi tel.: + 372 55 48810

Copyright © 2001-2010 Veneportaal.ee Inc. All rights reserved.